Sergiu Luțai,

toboșarul trupei Retro-J, este pasionat de muzică încă de mic copil, fapt ce l-a determinat să înceapă studiul percuției și să se dedice acestui domeniu în totalitate. Recunoscut pentru simițul ritmic dezvoltat și pentru capacitatea lui de a reproduce orice ritm din primele ascultări, Sergiu s-a făcut ușor remarcat în lumea muzicii. În prezent face parte și din trupa Peregrinii, care i-a adus multă experiență scenică. Acesta a mai colaborat cu trupe precum: The Wizards; Epoka; Vest Phoenix Cover etc.

Înapoi

Alexandra Szilaghi

backing vocal, violonistă și dansatoare în trupa Retro-J, Alexadndra a studiat 12 ani vioara la liceul "Ion Vidu"...

 

Lucas Budescu

este multiinstrumentistul trupei Retro-J. Lucas a fost pasionat de muzică încă dinainte să învețe să vorbească și de mic copil a început studiul...

 

Detalii...

Detalii...

Larisa Belcea

este vocea secundară și dansatoarea trupei Retro-J. Este absolventă a Facultății de Muzică și Teatru, la secția de actorie și...

Sergiu Luțai

toboșarul trupei Retro-J, este pasionat de muzică încă de mic copil, fapt ce l-a determinat să înceapă studiul percuției și să se dedice acestui dome

Detalii...

Detalii...

Jacqueline Kohl

vocalista trupei RETRO-J, finalista concursului Miss Universe Romnânia 2021, a fost prezentă pe scenă...

 

Lucas Kohl

este multiinstrumentistul trupei Retro-J. Lucas a fost pasionat de muzică încă dinainte să învețe să vorbească și de mic copil a început studiul...

 

Detalii...

Detalii...

Jacqueline Kohl,

vocalista trupei RETRO-J, finalista concursului Miss Universe Romnânia 2021, a fost prezentă pe scenă încă de la o vârstă frageda alături de fratele ei Lucas Kohl. La vârsta de 7 ani a început studiul de pian La școala populară de arte și a început în anii ce urmau studiul de chitară și canto. Ea este în prezent și vocalista trupei Peregrinii din Timișoara, trupă care s-a făcut remarcată prin stilul  muzical deosebit abordat, World Music. Cu Peregrinii, prima trupă tânără de World Music din România, a concertat pe marile scene din Timișoara și din România, în 2016  fratele ei Lucas alături de cei de la Peregrinii, ajungând chiar printre finaliștii concursului televizat "Next Star". A avut nenumărate prestanțe la diverse festivale din România, dar și la diferite evenimente private, reușind astfel să își creeze un repertoriu amplu și divers. Ea iubește muzica, teatrul și arta, astfel încât este studentă la Facultatea de muzică și teatru la secția actorie în limba germană. În vara anului 2021 Jacqueline a ajuns în finala concursului Miss Universe România reprezentând Timișoara cu succes. Jacqueline consideră că muzica este un numitor comun al oamenilor care poate vindeca suflete.

Înapoi

Lucas Kohl,

este multiinstrumentistul trupei Retro-J. Lucas a fost pasionat de muzică încă dinainte să învețe să vorbească și de mic copil a început studiul de pian. A fost curios să decopere lucruri noi din totdeauna, fapt ce l-a determinat să învețe și să stăpânească atât de multe instrumente, printre care se numără pianul, vioara, chitara, acrodeonul, mandolina,fluierul etc. În prezent el studiază pianul la facultatea de muzică și teatru din Timișoara, fiind premiat în trecut la olimpiadele naționale secția pian clasic. Datorită profesionalismului și seriozității de care dă dovadă în munca sa, Lucas a colaborat cu multe trupe și artiști din Timișoara. În 2016 Lucas alături de cei de la Peregrinii, a ajuns în finala emisiunii televizate Next Star, un moment ce l-a ambiționat să devină din ce în ce mai bun. Ca și compozitor s-a remarcat și într-o colaborarea cu Teatrul German de Stat, unde s-a ocupat de tot fundalul sonor al musicalului The Little Shop Of Horrors. Visul cel mai mare a lui Lucas este să devine un pianist de exceptie, care va ajunge să cânte pe marile scene ale lumii. Pentru Lucas muzica înseamnă viață și reprezintă o evadere din viața cotidiană. Muzica face parte din el și simte că toată viața lui se învârte în jurul ei.

Înapoi

Raul Iuga,

chitaristul formației Retro-J a început să studieze chitara la vârsta de 11 ani în cadrul unei școli private de muzică. După numai 3 luni este invitat să facă parte din nou înființata trupă "the wizards" având numeroase concerte și apariții telivizate. Împreună cu band-ul și individual participă la diverse concursuri și festivaluri unde câștigă numeroase premii. Din 2015 activează în trupa "the skywalkers" cu care lansează în 2018 albumul "the way I feel". În ultimii ani este implicat foarte mult în partea de compoziție având colaborări și cu alte trupe timișorene. În prezent activează și colaborează cu trupele: The Skywalkers; Exploring The Dark; All Over și Epoka. O perioadă acesta a colaborat și cu trupa Vest Phoenix Cover. Pentru Raul muzica este pasiunea vieții lui și nu se vede făcând altceva în viitor.

 

Înapoi

Ionuț-Florin Dumitrescu,

Basistul trupei Retro-J a avut prima interacțiune cu muzica în perioada liceului, când a pus prima dată mâna pe o chitară și a învățat să cânte singur la ea. Apoi a cântat ca și chitarist într-un proiect muzical de rock alternative/metal. După ce basistul a părăsit proiectul, Florin i-a luat locul în folosirea frecvențelor joase. De atunci a rămas fidel acestui instrument. Din punct de vedere academic și profesional, este inginer, absolvind Facultatea de Automatică și Calculatoare.

 

 

Înapoi

Larisa Belcea,

are 22 de ani și este absolventă a Facultății de Muzică și Teatru la secția de actorie și a Facultății de Economie și  Administrare a Afacerilor din Timișoara. 

Pasiunea ei pentru artă a început de când era mică. De la 5,6 ani, a început să facă diferite stiluri de dans, printre care se numără dansul sportiv, de societate, streetdance și dansul contemporan. A vrut să învețe din cât mai multe stiluri pentru a se putea mișca pe orice melodie, cu toată încrederea. 

La vârsta de 14 ani, din pasiune pentru muzică, a început să ia lecții de canto. A studiat atât muzică pop, cât și clasică, și a participat la numeroase concursuri de muzică la care a câștigat foarte multe premii. În prezent, a ajuns să fie ea însăși cea care îi învață pe cei pasionați să se dezvolte din punct de vedere muzical, fiind profesoară de canto la Școala Promuzica & Cultura din Timișoara.  
După terminarea liceului, a ales să studiez actorie la facultate de teatru din dorința de a se dezvolta și pe această latură artistică. Consideră că un artist, în special un cântăreț, trebuie să fie dezinvolt pe scenă, să se pună în valoare și să știe să facă show total, iar actoria este cea mai bună alegere când vine vorba de dezvoltare personală și profesională.

Înapoi

© 2019  trupa de cover Retro-J