Servicii

Trupa Retro-J susține concerte 100% live , perfecte pentru orice tip de eveniment: festivaluri, nunți, botezuri, petreceri corporate, petreceri cu tematică dar și petreceri private.

Datorită experienței dobândite în anii de activitate și datorită repertoriului bogat, putem garanta un ring de dans plin pe tot parcursul evenimentului. Suntem flexibili și ne putem adapta ușor preferințelor dumneavoastra, pentru ca evenimentul să se ridice conform aștepărilor.

 

Fiind specializați în evenimente artistice, puteți avea siguranța că vă vom sta alături în organizarea părți de entertainment a evenimentului și că vă vom răspunde oricărei curiozități.

Suntem mereu punctuali și ne tratăm munca cu profesionalism, deci nu e nevoie să vă faceți griji în ceea ce privește seriozitatea noastră. Pe scenă ne simțim cel mai bine și oferim o atmosferă antrenantă care să mulțumească fiecare categorie de vârstă.

 

Oferă-ne șansa de ați oferi show-ul mult visat evenimentului tău și îți promitem că nu vei regreta. 

 

                   Cu drag Retro-J

Concert Live

Pe lângă show-ul nostru incendiar, ne dorim să transmitem publicului nostru și multă emoție. Iubim tot ceea ce înseamnă muzica și punem mult suflet și multă pasiune în ceea ce facem. Avem un repertoriu bogat, care poate fi personalizat în funcție de nevoile dumneavoastră și de tematica evenimentului. Oferim seturi de câte 45 de min care se pot prelungi dacă este cazul. Dacă doriți să rămânem peste program, putem adăuga seturi suplimentare la cererea dumneavoastră în timpul evenimentului. Suntem deschiși la sugestii și abia așteptăm să lucrăm împreună.

 

Sistem de sunet

Inginerii de sunet cu care colaborăm pun la dispoziție un sistem de sunet de înaltă clasă, capabil să acopere orice fel de sală indoor sau outdoor. Acesta va oferi muzicii noastre claritate și o va evidenția într-o manieră profesionistă. Dacă este nevoie ca și altă trupă să folosească sistemul nostru de sunet, vom fi bucuroși să-l împărțim. 

Lumini

Jocul de lumini reprezintă unul din elementele esențiale pentru un spectacol și o petrecere reușită. Sistemul de lumini pe care vi-l oferim se pliază perfect pe ritmul muzicii și crează atmosfera mult dorită. Folosim un setup de lumini de calitate care oferă un impact vizual incredibil, pe care publicul îl va adora. Spectacolul de lumini este potrivit pentru orice tip de sală indoor sau outdoor și este necesar pentru un show complet.

Scenă

Dispunem și de o scenă care poate fi poziționată în funcție de sala în care se va ține evenimentul dumneavoastră. Aceasta ne oferă vizibilitate mai mare și posibilitatea de a oferi un efect vizual impresionant. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați.

Dj

Pentru ca petrecerea sau evenimentul dumneavoastră să fie exact așa cum vă imaginați nu ezitați să optați și pentru unul din dj-i profesioniști din echipa noastră. Dj-i se vor adapta ușor preferințelor dumneavoastră și vor mixa muzică de calitate organizată într-un playlist inedit. 

Cafe concert

Programul nostru de cafe concert vă oferă oportunitatea de a alege o muzică de fundal live de cea mai bună calitate,perfectă pentru recepții, serate sau momente speciale din cadrul evenimentului dumneavoastră. Vă puteți exprima preferințele în ceea ce privește stilul muzical, începând cu muzica clasică, jazz-ul, r&b-ul și până la muzica românească retro, dar și în ceea ce privește instrumentele și componența trupei. Suntem aici să vă ajutăm cu orice sfat necesar.

Show-uri tematice

Abordăm diferite genuri muzicale din diferite colțuri ale lumii. Stilul vestimentar este desprins şi el din acele vremuri, astfel încât spectacolul oferit să fie cat se poate de autentic. Dorești un spectacol de muzică italiană, irish, spaniolă, retro, disco etc.? Noi ți-l putem oferi! 

Dansatori

Dansatori noștri sunt aici pentru a întreține atmosfera energică și pentru a aduce lumea la dans. Ei vor anima evenimentul dumneavostră prin coregrafii autentice și pline de personalitate. Ei sunt plini de entuziasm și voie bună, fapt ce ii face foarte plăcuți de public. Totodată dansul lor adaugă un plus show-ului pentru ca evenimentul dumneavoastră sa fie incendiar. Dacă doriți să-i vedeți și să dansați alături de ei nu ezitați să ne contactați.

 

Coregrafi

Aveți nevoie de o coregrafie pentru dansul mirilor? Dansatorii din echipa Retro-J sunt bucuroși sa vă fie alături. Ei se remarcă prin profesionalism și experiență, fiecare din ei câștingând numeroase concursuri naționale și internaționale. Ei vă vor învăța o coregrafie care se va plia perfect pe personalitatea dumneavoastră, pentru a putea contura un moment unic și impresionant de dans. 

 

Concert folcloric

Sunteți în căutarea unui solist de muzică folclorică? Retro-J are soluția perfectă pentru tine. Din echipa Retro-J face parte și o solistă de muzică populară care vă poate încânta solo dar și alături de o trupă. Dacă aveți întrebări legate de repertoriu sau prestanța scenică, vă putem pune în legatură directă cu aceasta pentru a vă putea lămuri.

Trupa Retro-J vă asigură un moment de entertaining complet. Spectacolele live sunt completate de muzica Dj-ilor de excepție cu care trupa noastră colaborează și de programul nostru de cafe concert, pentru ca evenimentul să se ridice la cele mai înalte standarde. Dansatorii noștri vor avea grijă ca ringul de dans să rămână plin și vor adăuga un plus de energie și voie bună spectacolului. Mai pe scurt, Retro-J pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru o atmsferă de neuitat.

© 2019  trupa de cover Retro-J