PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI

 

   Putem alege repertoriul în funcție de preferințele proprii?

 

   Puteți cânta și alte piese decât cele afișate pe site?

 

   Cântați și în alte orașe?

 

   Este posibilă folosirea sistemului de sunet pentru discursuri sau alte trupe/dj?

 

   Care sunt costurile pentru un spectacol Retro-J?

 

   Putem anula rezervarea trupei?

 

   Este posibil ca unul dintre invitați  să cânte cu voi?

 

   Putem vedea trupa live înainte de rezervare?

 

   Puteți cânta și piesa pentru dansul mirilor?

 

   

   Cât timp este necesar pentru instalatul  echipamentelor și cu cât timp înainte trebuie să ajungeți la locație? 

 

   Aveți echipamentul de sunet inclus?

 

 

   Strângeți echipamentul imediat după ce terminați de cântat?

 

 

  Puteți anunța voi momentele importante ale evenimentului?

 

   Aveți muzică între seturi?

 

 

   Puteți rămâne și cânta în plus dacă evenimentul depășește timpul cerut?

 

 

   Cum se procedează pentru rezervarea unei date?

 

 Sigur că da, suntem deschiși la orice sugestie. Puteți selecta piesele favorite din repertoriul nostru iar noi   vom  avea grijă să le aranjăm corespunzător. În ceea ce priveste întregul repertoriu, v-am ruga să aveți   încredere în  experiența noastră de a organiza piesele, deoarece știm ce melodi țin publicul în picioare.   Repertoriul se va mai  schimba pe măsură ce show-ul progresează în funcție de cei de pe ringul de dans.

Evident, suntem adaptabili și dispuși să facem față unor provocări muzicale. Vă rugăm să ne comunicați preferințele dumneavoastră din timp pentru a le putea studia și introduce în repertoriu.

Cântăm pe tot teritoriul României și în străinătate dacă este cazul. Costurile pentru deplasare nu sunt necesare în localitățile din județul Timiș sau în localitățile care se află în raza de 100 de km față de Timișoara. Pentru alte locații mai îndepărtate costul deplasării  este de 2.5 Lei/Km, iar la o distanță mai mare de 200 de km vom avea nevoie și de cazare având în vedere că vom cânta și pe timpul nopții.

Desigur, microfoanele noastre pot fi folosite pentru discursuri sau prezentări. De asemenea suntem bucuroși să împărțim sistemul nostru de sunet și cu alte trupe/ Dj. Dacă ei sunt programați însă să cânte și după finalul prestației noastre se va adăuga un cost suplimentar, deoarece tehnicieni noștri sunt nevoiți să rămână peste program.

Costul unui show Retro-J diferă în funcție de cerințele și preferințele clientului. Ne puteți contacta oricând pentru mai multe detalii. Ne face plăcere să vorbim cu dumneavoastră. Dacă doriți ne putem întâlni și la o cafea pentru a discuta într-un mediu mai prietenos și relaxant.

Anularea rezervării este posibilă doar înaintea semnării contractului și a plății avansului de 10%. După semnarea contractului, rezervarea se poate anula dacă este necesar, dar avansul nu se va mai restitui înapoi, deoarece data a fost marcată ca fiind rezervată. Cu toate acestea nu  s-a întâmplat niciodată ca un client să anuleze rezervare și sperăm să nu fie cazul nici pe viitor.

Da, orice doritor poate cânta alături de noi. Am dori însă să ne puneți din timp în legătură cu acesta, pentru a putea stabili detaliile legate de piesă, tonalitate, etc.

Cu siguranță! Ne-am bucura dacă ne-ați face o vizită la sala noastră de repetiții pentru a ne cunoște. Sunteți invitați și la concertele noastre live, care vor fi anunțate mereu din timp pe pagina noastră de facebook. Ne place să lucrăm împreună cu clienții noștri pentru ca spectacolul să iasă de nota 10.

Putem cânta orice ne este cerut! Avem chiar un playlist pregătit cu piese des folosite pentru dansul mirilor sau cu sugestii pentru acest moment. Dacă nu ați ales încă piesa, vă puteți lăsa inspirați de piesele deja alese de noi, daca nu, ne puteți trimite piesa aleasă de voi și noi o vom cânta cu emoția de rigoare. Totodată servicile noastre includ și doi coregrafi care sunt dispuși să vă creeze un moment special potrivit dvs.

Echipa noastră are nevoie de aproximativ 2 ore și 30 de min pentru instalare și soundcheck. Din acest motiv trebuie să ajungem cu patru ore înainte de începerea evenimentului la locație pentru a termina de instalat totul înaintea sosirii invitaților.  În momentul începerii evenimentului totul va fi aranjat ca la carte pentru ca invitații să poată simți atmosferă de petrecere încă de la început.

La momentul de față trupa noastră nu are un sistem de sunet și de lumini propriu. În schimb noi am colaborat cu multe echipe de sunet și de lumini astfel încât vă putem recomanda persoane calificate și de încredere.

 

În momentul închierii programului doar trupa își va strânge instrumentele într-un mod subtil, pentru a nu încurca petrecerea. 

Daca este nevoie, da. O parte din noi sunt actori calificați fiind pregătiți pentru astfel de momente. Cu noi ai pachetul complet!

Bineînțeles! Avem un repertoriu larg de cafeconcert care include diverse genuri muzicale: latino,jazz, clasică, film etc. Pian, vioară, acordeon, fluier. Totul live! Rămâne la latitudinea dumneavostră sa alegeți varianta preferată.

Ne-ar face plăcere să rămânem în plus dacă este cazul!

Rezervare o puteți face oricând doriți dumneavostră, telefonic sau online. Înainte de a face rezervare nu uitați să ne contactați pentru a ne asigura că totul este lămurit și pus la punct. Retro-J este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Cu noi spectacolul și distracția sunt garantate! Ai încredere că îți putem oferi atmosfera antrenantă mult visată și contactează-ne.

 Pentru o mai bună desfășurare a   evenimentului ne dorim să vă sprijinim   în organizarea părții de Entertaining și   a  părții artistice. Mai jos găsiți câteva   întrebări frecvente pe care le primim.   Dacă mai aveți întrebări sau nelămuriri   nu ezitați să ne contactați. Noi suntem   mereu la dispoziția dumneavostră.

 

 

                                                           

Cu drag Retro-J

© 2019  trupa de cover Retro-J